Anoia

EL PARLAMENT APROVA PER UNANIMITAT UNA RESOLUCIÓ DEL PSC SOBRE EL MANTENIMENT DE LA CARRETERA B-300

  • Actualizado:
  • Creado:

L’INICIATIVA PARLAMENTÀRIA SUPOSARÀ RECURSOS DEL GOVERN

El passat dimecres 28 de gener es va celebrar, al Parlament de Catalunya, el debat de la resolució sobre el manteniment i millora de la carretera B-300 (la qual comunica la població de Calaf amb els municipis de Calonge de Segarra, La Molsosa, Pinós i Sant Mateu del Bages) presentada el passat 28 d’octubre de 2014.

El PSC-Anoia va presentar la resolució atenent a la petició dels plens municipals dels consistoris de Calonge de Segarra, La Molsosa, i Pinós, així com de la comunitat escolar de l’Escola Alta Segarra i l’IES Alexandre de Riquer, per tal que el Departament de Territori i Sostenibilitat realitzi l’arranjament i millora del ferm de la carretera B-300 al tram dels municipis citats.

Presentant la resolució s’ha aconseguit que la màxima institució democràtica del país, el Parlament de Catalunya debati sobre alguna de les problemàtiques de la comarca, per tant, situar l’Anoia, en aquest cas Alta Anoia, a l’agenda política del país. I havent situat el problema a l’agenda, aconseguir que el Govern de la Generalitat hi actuï.

El debat del passat dimecres va posar en relleu un complet consens entre les forces polítiques per tal que el govern emprengui les millores del ferm i del manteniment de la B-300, així com elabori un projecte d’arranjament de la mateixa. Així, es va aconseguir aprovar la resolució per unanimitat i els representants dels partits que donen suport al govern, CiU i ERC, van anunciar que als pressupostos de la Generalitat inclouran una dotació pressupostària per portar-ho a terme (si s’aprova l’esmena corresponent).

Des del PSC-Anoia felicitar al ciutadans i ciutadanes dels municipis afectats per aquest èxit, encara que estarem atents per què el compromís que van verbalitzar es converteixi en realitat.