Anoia

La diputada del PSC Eva Granados visita els municipis de Capellades, El Bruc i Masquefa.

  • Actualitzat:
  • Creat:

El passat divendres la diputada del PSC per l’Anoia, Eva Granados, va visitar la comarca per continuar coneixent el territori i les seves necessitats. En aquesta ocasió els municipis visitats han estat El Bruc, Capellades i Masquefa.

A el Bruc, la diputada es va trobar amb el regidor del PSC al govern Marc Artigas i l’alcalde Carles Castro (de CiU). Així, la diputada va poder escoltar algunes de les problemàtiques actuals al municipis, com és l’abasatment d’aigua i l’evacuació d’aigües residuals a l’urbanització de Montserrat Park, que beneficiaria a més d’un 25 % de la població del municipi. També, es va comentar la polèmica de la pedrera a la zona de Roques Blanques; recentment es va presentar una resolució al Parlament, on el PSC va recollir l’opinió del PSC del Bruc, sobre el tema. Concretament, es va aprovar no posar en dubte l’implantació i execució del projecte de la pedrera prevista a les Roques Blanques (per què està aprovat, amb tots els informes favorables i que en el seu moment no va rebre cap al•legació de la Plataforma veïnal Salvem el Bruc), i que en el cas de la planta d’asfaltat es complirà la legislació, com no podia ser d’una altra manera, en quan a informes preceptius i avaluació d’impacte ambiental, si s’escau, a més d’escoltar les entitats que estiguin interessades (el departament de Territori no té constància d’aquesta demanda). Posteriorment, es va parlar de la nova escola d’El Bruc, i diputada i regidor Artigas van visitar l’espai actual de l’escola. La diputada Granados es va oferir a col•laborar en aquells aspectes que fossin necessaris per fer possible aquests projectes, i els que puguin aparèixer més endavant, i així ajudar a que les necessitats del municipi siguin tingudes en compte pel Parlament de Catalunya.

A Capellades, la diputada Eva Granados va ser rebuda pels regidors del PSC Aaron Alcázar i Pere Pérez. Primer, es va realitzar una trobada amb l’alcalde Marcel•lí Martorell, on es van comentar temes d’actualitat política catalana i municipal, molt marcada pel 9 de novembre i els propers pressupostos municipals. Així, per exemple, es va tractar el tema del transport o de diverses millores previstes al municipi, apart d’un anàlisi de la situació de Capellades. La diputada també es va oferir per ajudar a que els projectes de futur de Capellades es facin possibles, buscant els acords possibles.
Seguidament, els regidors Aaron Alcázar i Pere Reyes van acompanyar la diputada Eva Granados a visitar la Residència i Centre de Dia Fundació Consorts Guasch. Allà van ser rebuts per la directora del centre la qual els va realitzar una visita guiada pel centre, podent conèixer les renovades i àmplies instal•lacions així com conversar amb alguns dels seus usuaris. Finalment, es van comentar les relacions amb la Generalitat, i la diputada es va comprometre a preguntar sobre quan la Generalitat té previst ampliar el nombre de places de col•laboració (públiques) i quines són les llistes d’espera exactes, que aproximaven en més de 1 any.

Amb aquesta jornada, la diputada Eva Granados haurà visitat els municipis de Masquefa, Hostalets de Pierola, Piera, Vallbona d’Anoia, Capellades, La Pobla de Claramunt, Igualada, Santa Margarida de Montbui i Calonge de Segarra, a més d’entitats com Taller Àuria, Dispiera, Creu Roja o les Artesanas de Corazón.
 

Paraules clau: