Anoia

EL PSC-ANOIA PREGUNTA SOBRE DIVERSOS TEMES SOCIALS DE LA COMARCA

  • Actualitzat:
  • Creat:

PLACES DE RESIDÈNCIA A CAPELLADES I DEUTES AMB TALLER ÀURIA

Des del PSC-Anoia es continua treballant per què els problemes de la comarca arribin a la màxima institució del país, el Parlament de Catalunya, i el govern de la Generalitat en prengui nota i actuï.
Així, el mes de novembre es van presentar preguntes al govern sobre les places de residències i de centre de dia a la comarca, concretament: Quina és la llista d’espera que hi ha per les places de residència i centre de dia de gent gran a cada un dels centres de la comarca de l’Anoia? Té previst el Govern l’ampliació del nombre de places col•laboradores a cada un dels centres de dia i residències de la comarca de l’Anoia? En cas afirmatiu, quin és el calendari previst per portar a terme l’ampliació del nombre de places col•laboradores a cadascun dels centres de dia i residències de la comarca de l’Anoia?.
A més, arrel de la visita de la diputada Eva Granados al centre de dia i residència per a gent gran de la Fundació Consorts Guasch de Capellades, s’ha preguntat específicament pel cas de Capellades: Quan té previst el Govern portar a terme l’ampliació del nombre de places col•laboradores al centre de dia i residència de la Fundació Consorts Guasch de Capellades?
També, al mes de desembre es van presentar preguntes sobre el deute de la Generalitat de Catalunya amb l’entitat Fundació Àuria, concretament, conèixer la quantitat d’aquest deute i saber quins són els terminis de pagament del mateix. Des del PSC s’han realitzat vàries visites a l’entitat per conèixer el seu funcionament, la més recent va ser la diputada Eva Granados a l’edifici de la FAP a Les Comes, al ser una de les entitats amb major volum d’activitat.
Les respostes a les primeres preguntes ja haurien de disposar-se, i lamentem que el govern tardi tant en respondre; esperem que amb l’anunciada voràgine d’iniciatives legislatives el govern de CiU i el seu soci ERC recordin respondre i atendre aquestes preguntes, i aportar-hi solucions.
 

Paraules clau: