Anoia

EL PSC-ANOIA PREGUNTA AL GOVERN DE LA GENERALITAT SOBRE EL PANTÀ DE TOUS

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC-Anoia no es manté impassible davant de les accions del Departament d'Agricultura

Pantà de Tous (foto de Regió7)
Pantà de Tous (foto de Regió7)

LL El PSC-Anoia ha presentat diverses preguntes al Parlament de Catalunya (codi 314-18018/10, 314-18019/10 i 314-18020/10), de la mà del diputat Òscar Ordeig i Molist del grup parlamentari socialista, per tal que el govern de la Generalitat de Catalunya, i més explícitament el Departament de Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, expliqui els motius, els estudis realitzats i el procediment per reomplir el pantà de Tous. En un moment on es demana eficiència, es vol conèixer exctament el procés de decisió sobre aquest tema, amb qui s’ha comptat i el per què.
Concretament, s’han presentat les següents preguntes:
- Quins són els motius pel reompliment del pantà de Sant Martí de Tous (Anoia)? S'ha acordat amb els regants i el municipi? En quina planificació s'enmarca?
- Quins són els terminis pel reompliment del pantà de Sant Martí de Tous (Anoia)?
- Quines actuacions s'han realitzat o es preveuen realitzar per garantir l'estanqueïtat del pantà de Sant Martí de Tous (Anoia)? Quin cost tenen aquestes actuacions?
Desitgem que el govern sigui transparent i pugui respondre el més aviat possible per tal que tothom pugui ser coneixedor del projecte.
 

Paraules clau: